субота, 30 березня 2019 р.

День води

22 березня відзначався Всесвітній день води. З цієї нагоди з учнями  Сілецької школи І-ІІІст. імені Івана Климіва-Легенди було проведено заходи, метою яких було інформування школярів про необхідність дбайливого ставлення до водних ресурсів нашої планети.


З учнями 6 класу було проведено конференцію на тему: «Вода – це життя».  В ході якої шестикласники  захищали підготовлені проекти на відповідну тематику. В результаті проведеного заходу учні вдосконалили знання про значення води в природі та житті людини, про необхідність бережливого ставлення до води; збагатили  знання про заходи охорони ресурсів Світового океану та суходолу, використання їх людиною й екологічні проблеми, що виникають у зв’язку з цим.
Учнівський колектив 7-Б класу провів дослідження на тему: «Стан вод суходолу Євразії». З наявним великим бажанням школярів пізнавати навколишній світ було опрацьовано різні  джерела географічної  інформації. В підсумку встановлено рівень забруднення водних об’єктів  Євразії та запропоновано заходи щодо покращення їх стану.
Восьмикласники переглянули відеоролик запропонований Держводагенством з нагоди відзначення Всесвітнього дня води. Відео матеріали були пізнавальним цікавими та захоплюючими для учнів

Немає коментарів:

Дописати коментар